Lyhyt syysloma

Syksy parhaimmillaan ja syysloma. Ruotsinkielisellä puolella kun kesälomaa vietetään hieman kauemmin niin syysloma on vain kaksi päivää, loppuviikosta.

Markolla oli pitkä työpäivä torstaina ja olisi tullut vasta torstai-perjantai välisenä yönä kotiin. Koska vauva huutaa paljon, etenkin iltaisin niin ne on hieman hankalia hoitaa yksin kun Eveline tarvii sen 100% läsnäolon kun hän menee nukkumaan. Onneksi on aivan ihanat appivanhemmat. Pakkasin tytöt autoon torstaina ja lähdettiin Lohjalle mummin ja vaarin luokse.

Meille tuli kuitenkin extempore vieraita torstai aamupäivästä niin lähtö venyi hieman. Rakentelen mahdollisesti hieman uutta työkuviota ja aamupäivä meni sen merkeissä, olen itseasiassa todella innoissani! Mitään päätöksiä en ole vielä tehnyt niin toistaiseksi en puhu niistä tämän enempää. Tiedän, rasittavaa tällännen salamyhkäily.

Tarkoitus olisi ulkoilla syyslomalla niin paljon kun mahdollista ja yllättäen Suomen säätä tuntien niin torstaina satoi ihan kunnolla koko iltapäivän. Onneks ei olla tehty sokerista ja lähdettiin sadetta uhmaamaan, hyvällä varustuksella vain. Olen aina olut sitä mieltä että ihmisestä se on kiinni onko huono sää vai ei. Ei sillä, ei mekään aina ulkoilla kun sataa tai paistoi mutta pyrin edes hetkeksi lähtee lasten kanssa ulos kelistä huolimatta. Metsäretkelle ei päästy tällä kertaan mikä oli tarkoitus. Olisin halunnut lähteä kunnon retkelle eväiden kanssa! Instagramin puolella sain mahtavan vinkin evääseen minkä olisin ehdottomasti halunnut kokeilla: tikkupullat, onko tuttu? Itselleni tämä oli ihan uusi tuttavuus mutta kuulosti niin hyvält ja hauskalta. Pitää kokeilla kun mahdollisuus siihen tulee.
Vietettiin ulkona aikaa leikkipuistoissa tyttöjen toiveesta sekä ihan vain kävellen metsäteillä.

Eveline jaksaa hyvin kävellä jos haluaa. Usein hän kuitenkin pyytää syliin jos ollaan pidempään ulkona kävelemässä. Aina ei ole mahdollista ottaa syliin, nytkin oltiin torstaina kävelemässä ja vauva oli mulla kantorepussa, eli mahdoton kombinaatio syli ja Manduca. Perjantaina lähdettiin hieman pidemmälle ulkoilemaan ja silloin meillä oli sisarusvaunut mukana.
Sivulauseena voin hehkuttaa meidän vaunuja! Olen todella tyytyväinen niihin vaikka itse Bugaboon toimintatapaan en ole. Meille valikoitui Bugaboo Donkey2 koska ne saa yhdelle lapselle sekä tarvittaessa (meillä aika usein tarve vielä) kahdelle. Eivät ole kovinkaan leveät ja kulkee liki missä maastossa vain. Jotkut ei tykkää kun vaunuista puuttuu kunnon jousitukset,  mutta me ei olla huomattu suurta eroa. En ole kertaakaan jäänyt näillä tuplilla jumiin ja aina päässyt eteenpäin oli maasto mikä vain. Ja suuri seikka itselleni on myös ulkonäkö. Onhan nämä kauniitkin.

Syysloma vaihtui viikonlopuksi ja me saavuttiin kotiin. Tarkoitus oli mennä ihanien naisten kanssa I Love Me- messuille Messukeskukseen tänään, lauantaina mutta meillä ristiäiset tulossa viikon päästä ja niihin on vielä tekemistä niin valikoiduin jäämään kotiin. Tarkoitus olisi Evelinen päiväunien jälkeen suunnata joko Jumboon tai Selloon katselee tytöille neuleet ja juhlakengät vielä.
Huomenna pystytän keittiöön keksitehtaan ja aloitan sen urakan.

Pidät ehkä myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *